Otepää Motoklubi on tegutsenud juba 28 aastat touringu klubina, kuid sellest aastast saab meid nimetada ka kui spordiklubi.
Meie nime all sõidab hetkel 4 sportlast motokrossi ja 7 trialit.
Selle lühikese ajaga on juba ette näidata tulemusi mõlemal rindel.
Krossisõitjatest väärib ära mainimist meiepesamuna Oliver Ilves, kes saavutas Räpinas koos oma isaga “Isad-Pojad” võistlustel kolmanda koha Leokite dünastia järel. Ta on usinasti võistelnud kogu hooaja vältel ning ootame temalt veel suuri tegusid.
Teiseks krossisõitjaks, keda tahaks mainida, on meie naissõitja Karleen Randver. Alles selle aasta algul krossiga tegelema hakanud, jõudis ta vigastustest hoolimata hooaja viimastel sõitudel poodiumile.
Mototriali võistlustel on poodiumikohti võtnud peaaegu kõik meie klubi võistlejad. Eesti Meistrivõistluste kokkuvõttes saavutas Hans Ostrat D klassis kolmanda koha ning Mart Kalve saavutas Balti meistrivõistlustel Internatsional 2 klassis kolmanda koha.
Eelduseks headele tulemustele on kindlasti koht kus harjutada ja sellise suurepärase triali raja on meile loonud Mart Kalve Valgjärvel. Sellel rajal on peetud ka juba kaks aastat Eesti meistrivõistluste etappe ning Otepää Motoklubi poolne korraldus ja rada hääletati 2017. aastal Eesti parimaks.
Sellel aastal sai korraldatud pereüritus “Motopäev Lastele”, kus tutvustasime lastele ja nende vanematele motospordialasid, millega klubi tegeleb. Sellise ürituse vastu oli suur huvi ning kavatseme ka järgnevatel aastatel sellistele päevadele rõhku panna.
Sama toredaks kujunes ka Tsirguliinas augustis toimunud krossi treeningpäev lastele, mida viis läbi Indrek Mägi.
Siin kohal tahaks tänada meie toetajaid ja annetajaid, kelle abiga soetasime klubile kolm krossiratast ja millest sai alguse meie plaanide teostumine.
Ükski asi ei toimi ilma, et keegi panustaks sellesse oma aega ja energiat. Saame uhkusega öelda, et Otepää Motoklubi ümbritsevad just sellised inimesed. Oleme koolitanud tugevad trialikohtunikud, keda hinnatakse nii Eestis kui ka lõunanaabrite juures Lätis. Suured tänud ka teile!
Et meie tegevus saaks edasi kesta, palume lahkete firmade ja üksikisikute jätkuvat toetust.
Hetkel on võistlusratta ootel kolm last ning puudub ka krossirada kus harjutada. Kui kellelgi on meile midagi pakkuda, siis võtke julgelt ühendust e-mailil otepaamcc@gmail.com või telefonil 5055545. Iga mõte on teretulnud.
Meie tegevusi saab kõige paremini jälgida FB lehel facebook.com/otepaamotoklubi ning kõik üritused on üleval ka Otepää valla kodulehel.

Otepää Motoklubi tänab Otepää vallavalitsustja kõiki toetajaid ning abilisi.

Kauneid pühi ja head vana aasta lõppu!

Otepää Teataja